Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Karakter seçilmeme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrLeon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MrLeon

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar. Edit sunucumda id pwyi girdikten sonra karakter seçim ekranı gelir gelmez karakterler görünmeden dc yiyor. Sorunun hesapta ya da karakterlerde olabileceğini düşünüp yeni hesap açtım ancak onda da karakterler beliriyor ama oyun dünyasına giriş yapamıyor.

Sunucudaki son değişiklikler: Arabia mapi ekledim (Galiba)
Sunucu programlarında herhangi bir hata mesajı görünmüyor (dump oluşuyor mu bilmiyorum). Clientte de herhangi bir dump oluşmuyor.
Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler.

Güncelleme: Doğrudan dc yiyen karakter item bugu yüzünden dc yiyormuş. Envanterini silince düzeldi ama yeni oluşturulan ve giriş sırasında takılıp kalan hesaba hala giriş yapamıyorum

Oyla 0
-- SRO_VT_SHARD DATABASESINDE Bulunan AddNewChar prosedurunu acip en altta itemlerin karaktere aktarilan bolumunu degistirmen yeterli altta verdegimi ilgili bolumle degistirebilirsin.
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
Geri
Üst Alt