Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü KARAKTERLER DROPLARI 2 SANİYE GEÇ TOPLUYOR?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar çarlar slottayken düşen dropları pet ile değil de karakter ile toplatınca resimde görüldüğü gibi 2-3 saniye sonra topluyor ve bu süreç içerisinde duraksama yapıyor. Pet ile toplarken bir sorun yok. Resimde de mesela altın drop oluyor bekliyor 2-3 saniye sonra gidip toplayıp atağa devam ediyor. Bunu sürekli değil 2-3 mobda bir tekrarlıyor. Aynı bottan farklı bir oyun açtığımda bu hatayı almamaktayım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• BOT SORUNU SS.png
    BOT SORUNU SS.png
    531.9 KB · Görüntüleme: 31
Local'de çalışırken IPV4 üzerinden kurduğumda, yine WMvare üzerinde kendi IP'm üzerinden yani IPV4 üzerinden kurduğumda bu sorunla karşılaşmıştım..

Ne zaman hamachi IPV4 ile kurdum.. o zaman düzeldi.
Localdeyseniz sorun bu olabilir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt