Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Kguardda FTW desteğine ihtiyacım var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan degvins
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Kguardedgede ftw yapmak istiyorum prosedürleri ve açıklamali anlatim yapabilecek var mı ?

Çözüm
FTW yapmaktan kasıt muhtemelen geçici kill rankları.

Region & World Group özelliklerinde özel rankları aktif edip, orada oluşan RegionGroupID değişkenine göre _RegionGroup_ScoreCounterMultiTab tablosunu doldurmalısınız FTW süresince. Log_KillLog prosedürü bu iş için birebirdir.

Biz KGuardEDGE ekibi olarak KGuardEDGE ile açılan oyunların kalite standartlarının yüksek olmasını istediğimiz için kalifiye editörlerle çalışılmasını destekliyoruz. Bu gibi detayları kolayca aşabiliyor olursunuz böylelikle. Fakat prosedür yazabiliyorsanız sadece ikinci satırda verdiğim bilgiler sizin için yeterli olacaktır.

Keyifli çalışmalar dilerim.
FTW yapmaktan kasıt muhtemelen geçici kill rankları.

Region & World Group özelliklerinde özel rankları aktif edip, orada oluşan RegionGroupID değişkenine göre _RegionGroup_ScoreCounterMultiTab tablosunu doldurmalısınız FTW süresince. Log_KillLog prosedürü bu iş için birebirdir.

Biz KGuardEDGE ekibi olarak KGuardEDGE ile açılan oyunların kalite standartlarının yüksek olmasını istediğimiz için kalifiye editörlerle çalışılmasını destekliyoruz. Bu gibi detayları kolayca aşabiliyor olursunuz böylelikle. Fakat prosedür yazabiliyorsanız sadece ikinci satırda verdiğim bilgiler sizin için yeterli olacaktır.

Keyifli çalışmalar dilerim.

Oyla 0
Çözüm
Ömer hocamın dediği gibi web panelden region sekmesinden region world oluşturup world ID sini girerek ftw nin scoretabi aktif Edip log killog prosedürü i oluşturarak işlemi basit bir şekilde istediğinizi yapabilirsiniz belirlenen gün ve saat icerisinde killeri log tutturabilirsiniz

Oyla 0
Geri
Üst Alt