Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Kguardedge Chaos Belirlenen Bölgeye İşinlanınca Chaos Balyozu Verme Çıkınca Silme

eyvallah dolandırıcı Munih

Ekleme : Bu MunihShytain database ve event için benden 14 bin tl para aldı ve bana hiç bir şey vermedi silkroad piyasasının dolandırıcısıdır. Kendisinin birden fazla forumu var başka forumlarda açılan konuları çalıp kendisinde paylaşıyor dikkat edin bu ismi unutmayın.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
dolandırıcı vasfını neye dayanarak söylüyorsun 1. si 2. si sen kimsin ????????
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

1. si ismim soyismim var madem öyle bi şey var canlı yayın acıp yöneticilere gösterirsin bak 14 bin tl şu isme yatırıldı diye ki 14 bintl yi birak ben kimseye db yapmıyorum yaptığım 3 -5 kişi var onlarda arkadaşlarım hiç o miktarlarda parada almadım iftira atma

Benim seninle bir derdim mi var ya da rakip miyiz ben piyasada oyunum bile yok onu geçtim piyasaya bir server edit&kurulum hizmeti mi veriyorum ya da grafik hizmeti mi veriyorum? Hayır hiç bir hizmet vermiyorum ve piyasada oyunum da olmadığından dolayı rakipte değiliz sonuç olarak;
Ben durduk yere çıkacağım ve Munih dolandırıcı mı diyeceğim? Bir insan durduk yere birisine selam bile vermiyor, sen bu yalan konuşmaları geçeceksin birader.

Birader sen özürlü müsün zihinsel bir problemlerin mi var. Ben sana diyorum ki : Benim piyasada bulunan oyunum yok ve ben vsro kurulum, edit ya da grafik hizmeti vermiyorum. Piyasada bir oyunum olsa ya da bir hizmet veriyor olsam hadi varsayalım amacım seni kötülemek sana iş yaptırmamak ama benim öyle bir şeyim yok ki. Ben bugün uyanınca, bugün MunihShytain 'i kötülemek istiyorum diye mi uyandım. Akıl var mantık var, sen bu yalanlarını geçeceksin. Tüm forumlardan paylaşımları çal, kendi forumunda paylaşmaya devam et. vSro.org hakkında kötülemeler yapıyordun ne oldu nasıl bu foruma geri düştün sen hiç kuşkulanma ben o konuşmaları bulurum @Spare 'ye iletirim. Senin ne kadar iki yüzlü ve dolandırıcı olduğunu görecekler merak etme.

ulan konuyu ne değiştiriyon senin paranı almısım 14 bin madem at videolu şekilde bekliyorum hem paylaşımlarıma geldiğinden beri teşekkür edip alıyorsun ban yediğimi gördükten sonra buraya teşekkürler dolandırıcı tarzı bişi yazıyosun sen kimsin nesin bilmiyorum ama iftiracının birisin kanıtın varsa gösterceksin ulan bana foruma ilk geldiğimde ulaşmaya calısıyodun tanıyorsun madem discorduma yazardın yalanın ortaya çıktı

Geri
Üst Alt