Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru Kurban bayramınız mübarek olsun! Ücretli abonelik ve reklam alımlarında sınırlı süre kampanya!

Spare

Machine Man
.
Web sitesi
www.vsro.org
Türk Lirası
0.00₺

Merhabalar değerli üyelerimiz,

Öncelikle herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar, senelerce birlikte nice bayramlar görmemizi temenni ederim.
Bu duyuruyu yapmışken, çok yakın zamanda özellikle üyelerimizi sürpriz yenilikler beklediğini ve bizi takipte kalmalarını da bildirmiş olalım.

Kurban bayramı olması ve özel günlerde indirimleri atlamamaya çalışmamızdan sebep, bu özel günümüzde de 1 hafta boyunca geçerli yeni bir kampanya ile karşınızdayız.
Alımlarınızda herhangi ay veya yıl adet sınırlaması yoktur. İletişim için Discord: spare1453 ekleyebilirsiniz. :)

728X90 olan alan 5 temmuz'a kadar dolu durumda. Şimdiden rezerv alınabilir
468x60 olan alanlarımızda bir arttırım yaptık ve şimdilik 3 slot boşumuz mevcut.

Aşağıda ki fiyatlar 24.06.2024'ten sonra üstleri çizgili olan fiyatlar güncellenecek olup, kampanyanın herkese hayırlı olmasını dilerim.

Reklam TipiReklam SüresiReklam Ücreti
468x60 Banner28 Gün1200TL 800TL
728x90 Banner28 Gün2000TL 1500TL
ELİTE ÜYELİK1 YIL3000TL 2000TL
PREMİUM ÜYELİK1 YIL1500TL 1000TL
İstatistik Plus Duyuru Konusu28 Gün800TL 600TL
Kategori Sabit Konu28 Gün300TL 150
İsim/Nick Değiştirmek-200TL 100

saygılarımızla,
VArcane(vsro) yönetim ekibi.

Memuriyetten önce tüm zamanımı verebiliyordum şimdi eskileri yadediyorum arada 😊. Boş kalırsam stable diffusion da silkroad grafik lorası yapmayı planlıyorum. Db, event, guard gibi etkenlere senin sayende ulaşıyorlar ama grafik konusunda ( logo, banner, afiş , vb. ) hep aynı tasarımlar.

Memuriyetten önce tüm zamanımı verebiliyordum şimdi eskileri yadediyorum arada 😊. Boş kalırsam stable diffusion da silkroad grafik lorası yapmayı planlıyorum. Db, event, guard gibi etkenlere senin sayende ulaşıyorlar ama grafik konusunda ( logo, banner, afiş , vb. ) hep aynı tasarımlar.
Gerçekten güzel olur, grafik kısmında hep aynı isimler var. ☺️

Geri
Üst Alt