Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Sohbet Muhabbet Laptop veya Pc Önerisi

EfsaneSro

Sıkıldım
.
Türk Lirası
41.25₺
Max bütçe 230 k ₺

Bana i9 14900 serisi işlemcili
rtx 4090 ekran kartı
minimum 32 GB RAM

laptop ve toplama pc önerilerinizi bekliyorum ( duruma göre laptop veya pc alacağım.)

toplama pcde i9 14900K işlemci +rtx 4090 ekran kartı olacak.
monitor de dahil olacak

monitor+ kasa + Kulaklık + = max 230 k ₺

laptop için 2 tane aklımda olan şunlar var ( Bunların dışında veya bunlardan hangisini tercih etmem gerektiğini yazarmısınız

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Diğeride bu

Makinayı taş ocağında mı çalıştıracan ağa , piyasayı yükseltme haha :D

Bu bütçeyle böyle bir sistem toplayacaksan, PC Hocası'na bir yazmanı tavsiye ederim. Kendileri bana göre işlerinin ehli. Belki sana geri dönüş yaparlar.

İşinize karışmak gibi olmasın ama donanım arşiv aç konuyu ortasida iydir

Ngân sách tối đa 230 k ₺

Me i9 với bộ xử lý 14900 series
Card đồ họa RTX 4090
RAM tối thiểu 32 GB

Tôi đang chờ đề xuất của bạn trên máy tính xách tay và bộ sưu tập máy tính (Tôi sẽ mua máy tính xách tay hoặc máy tính tùy thuộc vào tình huống.)

Bộ sưu tập pc sẽ có bộ xử lý i9 14900K + card đồ họa rtx 4090.
Màn hình cũng sẽ được bao gồm

màn hình + vỏ + Tai nghe + = tối đa 230 k ₺

Tôi có 2 điều trong tâm trí cho máy tính xách tay ( Ngoài những điều này, hoặc bạn có thể viết cái nào trong số chúng tôi nên thích hơn?

Đó là cái kia

Tôi không quan tâm nhiều đến điều đó nhưng tôi đã nhắn tin cho bạn qua Discord nhưng không thấy bạn trả lời

Geri
Üst Alt