Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Launcher Edit

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar Launcher edit için gerekli şeyleri yaptım ama launcher ı mediaya gömdüğümde dosya yüklemesinde hata veriyor sürekli olarak bazı butonlardan dolayı sanırım ama emin değilim çünkü bazı butonları ekleyecek bit yer yok. Görselleri Photoshop CC 2019 tan hazırladım her şey okey (eksiğim görsel varsa gelicek arkadaş gösterebilir.) launcheri çalıştırınca
"Fail Loading Fail" hatası alıyorum.
Resimleri birisine versem yardımcı olabilir mi bu konuda en kötü

Arkadaşlar Launcher edit için gerekli şeyleri yaptım ama launcher ı mediaya gömdüğümde dosya yüklemesinde hata veriyor sürekli olarak bazı butonlardan dolayı sanırım ama emin değilim çünkü bazı butonları ekleyecek bit yer yok. Görselleri Photoshop CC 2019 tan hazırladım her şey okey (eksiğim görsel varsa gelicek arkadaş gösterebilir.) launcheri çalıştırınca
"Fail Loading Fail" hatası alıyorum.
Resimleri birisine versem yardımcı olabilir mi bu konuda en kötü
Yanlış çekilde media'a attıgın için olabilir veya resimlerin isim farklılıgında dolayı fail hatası alıyorda olabilirsin klasörlerin resmini buraya atarsan yardımcı olabilirim.

Geri
Üst Alt