Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Yardım Launcher Login ´de CHANEL silme ve Sunucu secimi

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaslar. Login kismindaki CHANEL secme ayarini nasil cikarabilirim, Ve Server ayarini. Sadece bitane server oldugu icin onu arka planda otomatik olarak secmesi yeterli olcak. Yani loginde sadece User ve Password olmasini istiyorum

Merhabalar, bu ayar kullandığınız client ile ilgili clean bir client kullanırsanız sorununuz çözülecektir.
Ancak unutmayın client değiştirmek editli bir clienti değiştirmek sorunlara yol açabilir.

Oyla 0
Bende isro-r rigid ile ilgili hersey var arsivde bu sana yardımcı olucaktır mediana patch atman yeterli içinde orjinal yedeğide kapatılmış halide mevcut komple cıkaramazsın saten secmeyi engellersin sadece tek kanal seçili olur

Ekli dosyalar

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
evet burda var kurulu şuan üstüne de baya bi çalışma yaptım fakat sürekli dc olayı felan var. baya bi süre önce yine kurup uğraşmıştım o yedeklerimi kaybettim orda öyle sorunlar yaşamamıştım o yüzden eski dosyalar diye özel olarak sormak istedim mico hocam kendisi paylaşmış ücretli üyelik istiyor arşiv diyincede bi heyecanlandım sordum uygun görürse link paylaşmayı tabi :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt