Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Launcher

Türk Lirası
0.00₺
Beyler elimde olan silkroad launcher'da bagzı degişiklikler yapmak istiyorum. Bunun için nasıl .dat dosyası oluşturabilirim? veya .dat dosyasını nasıl açabilirim? Veya sıfırdan launcher yapmam için neler yapmam lazım.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Butonlar kare ile dikdörtgen olarak şekillendiriliyor farklı birşey yapmak istiyorsan senin becerine bağlı bir durum. Onun haricinde 2 media butonu eklenebiliyor website ve sosyal medya olarak duzenleyebilirsin. Kısaca programı kullanmak kabiliyetinle alakalı birşey kendini gelistirirsen bu programa bile ihtiyacın kalmaz.

Oyla 0
Sana tavsiyem özel bir şey istersen bilmediğin için çok zamanını alacaktır. Azicik cs6 bilgin varsa nette olan clean launcheri kendine özgün yapabilirsin. Ben açtığım bütün serverlerim de şaşalı bir launcher kullanmadım açıkçası.

Oyla 0
launcher üzerinde yoğunlaşmak gereksiz zaten 2-3 yıl oynadıgm serverlerin launcheri nasıldır bilmem mesela bot kullandıgım için, daha farklı işlerde yoğunlaşmak zaman kaybınında önüne geçecektir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt