Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Paylaşım League of Legends ~ doğru raporlama

Türk Lirası
0.00₺
Selam forum sakinleri,

Bu konuyu okuduktan sonra oyuncu raporlarken yaptığınız eksikleri keşfedeceksiniz.

LoL oynayan varsa eminim oyunda sorun çıkaranları oyun sonunda raporlama ekranından şikayet ediyordur. Çok nadir de olsa geri dönüş sağlanıp ilgili oyuncunun cezalandırıldığına ilişkin bir bildirim de almışsınızdır.
Bilmeniz gereken nokta; istemci üzerinden oyun sonunda yapılan şikayetlerin aynı zamanda site üzerinden bilet açılarak yapılması gerektiği.

Bu raporları okuyan LOL çalışanları bizden ne istiyor?
1- Gerçekleşen ve kurallara uymayan bir davranışın var olması,
2- Kural dışı bu davranışa ait net bir ekran görüntüsü ( chat penceresinde geçen sohbet içeriği - alınan ekran görüntüsü üzerinde kırpma kesme yapılmamalı)
3- Oyunun modu, Olayın tarihi, oyunu oynadığınız saat aralığı ve oyun içinde geçen sürede kural ihlaninin kaçıncı dakikada yapıldığı.
Not: küfürlerine küfürle karşılık verdiğim oyuncuları raporladım fakat hiçbirine geri dönüş yapılmadı :)

Bu şartlara uyan bir raporlamanın geri dönüşü istemciyi açtığınızda karşınıza çıkan bir ekranla size bildiriliyor.
Örnek olarak istemci üzerinden oyuncunun oyundan belli bir süre uzaklaştırıldığı bildimini aldığım bir şikayeti paylaşıyorum. Altını çizerek söylüyorum... geri bildirim istemci üzerinden geliyor.
1659095998105.png

1658751089123.png
1658751105242.png

Elbette başlarda yapay zekanın bu raporları cevapladığını sanıyorum ama şikayetlerimden birinde bir kaç mesaj daha yazarak sohbet ettim ve devamında aldığım cevapları gördüğümde ikna oldum.. bu raporlara verilen cevapların hepsi yapay zeka ürünü değil.

Raporlamalarınız için, oyunun resmi sitesine bağlı olan aşağıdaki linke giderek o oyunu oynadığınız hesabınızla giriş yapın.
Sonrasında yazdıklarınızı kontrol ederek raporunuzu gönderin..
Oyun ID'si dediği kısmı oyun geçmişinizde o oyunu bularak üst kısımda görebilirsiniz.
Ekran görüntülerini eklemeyi ihmal etmeyin.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

16k aram oyunundan sonra o kadar fazla insan gördüm ki hangisiyle baş edeceğimi bilmiyorum bu yüzden chat her zaman kapalı :D

Geri
Üst Alt