Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Local sv mbot Çalışmıyor.

Türk Lirası
0.00₺
Başlıktada belirttiğim gibi local pc'de kurduğum server mbot ile bağlanamıyorum. Sbot sorunsuz çalışıyor ancak mbot oyuna girdikten sonra başlat dememe rağmen tepki vermiyor. Farklı mbotlar denedim düzelmedi, farklı databaseler denemedim gene aynı sebebi ne olabilir.

Sorun denediğim botlarda değil. Botlar diğer svlerde çalışıyor. Localde çalışmıyor sbot sıkıntısız çalışıyor.
Benim bu attığım görsel, local oyunumun clienti gösterilmiş mbota ait. Görüldüğü üzere bağlanmış.. Anladım sorunu ama çözümü nasıldır bilemiycem.

Oyla 0
Local serverin Gateway portunu 15779 yerine farklı bir port yapmayı deneyin. Saçma gözüküyor ama saçma sorunların çoğunu bu saçma yöntem çözüyor.

Oyla 0
Local serverin Gateway portunu 15779 yerine farklı bir port yapmayı deneyin. Saçma gözüküyor ama saçma sorunların çoğunu bu saçma yöntem çözüyor.
olmadı buda

1-Databasedendir diye farklı kullandım olmadı
2-Sv files değiştim
3-portları değiştim
4-hamachi ip denedim,local ip denedim
5-farklı clientler denedim
saçma sapan ne varsa denedim aynı bot farklı svlerde çalışırken bende oyuna giriyor karakteride seçiyor ancak başlamıyor. Nedeni nedir.

Oyla 0
olmadı buda

1-Databasedendir diye farklı kullandım olmadı
2-Sv files değiştim
3-portları değiştim
4-hamachi ip denedim,local ip denedim
5-farklı clientler denedim
saçma sapan ne varsa denedim aynı bot farklı svlerde çalışırken bende oyuna giriyor karakteride seçiyor ancak başlamıyor. Nedeni nedir.

sorunu cozemediyseniz teamwier atin ozelden cozeyim size
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Konu Kendimce Cozumlenmistir ileriki gunlerde bununla ilgili konu acacagim konu kilit @Spare @AleriyaSama

Oyla 0
Geri
Üst Alt