Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Magic pop NPC görünmüyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byqing06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Herkese merhaba, oyunda magic pop npc si ve magic poptan çıkan itemi bozdurduğumuz npc yok tüm şehirlerde. refobjcommon, refhive, reftactics, refnest dosyalarını inceledim serviceleri 1 yaptım media pk2 den characterdata yı değiştirdim fakat yinede görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim. iyi forumlar

Herkese merhaba, oyunda magic pop npc si ve magic poptan çıkan itemi bozdurduğumuz npc yok tüm şehirlerde. refobjcommon, refhive, reftactics, refnest dosyalarını inceledim serviceleri 1 yaptım media pk2 den characterdata yı değiştirdim fakat yinede görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim. iyi forumlar
_RefNest tablosunda koordinatlarına bak spawn yeri silinmiş olabilir yada başka yere taşınmış.

Oyla 0
Geri
Üst Alt