Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Masaüstü Bilgisayar Wifi Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 1104
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 1104

Merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayardan wifi nasıl bağlanabilirim
bildiğimiz üzere veya ben yanlış biliyorum sadece laptoplarda sağ alt seçenekte wifi seçeneği var öbür türlü wifi nasıl bağlanırız program falan varsa verirmisiniz wifi bağlantısı kurmak istiyorum teşekkürler
Windows 10 Pro 1903

Masaüstü bilgisayarlarda eğer senin anakartının öyle bir özelliği yoksa yapamazsın, bunun için wireless usb adaptör alman gerekir.
Yazlımla olacak birşey değil yani ;)

wifi masa üstü için vereceğim videolink anlatıyor cihazı alman gerek yada modem benim yaptgım gibi modem alıcaksın wifili onu masa üstüne kablo ile kasaya bağlayacaksın laptop tabletlerini wiif baglayacaksın..

Ev telefonu ve modem yanyana telefon çalınca veya modem disko ışıkları gibi yanıp sönünce hoparlör ses çıkartıyor hoparlör ses çıkarmaması için JBL BoomBox almayı düşünüyorum sizce aynı ses sıkıntısı bundada olur mu olmaz ise alacağım?

Senin sorunun ev telefonu ile hoparlörün yan yana olması, kablo al ev telefonunu başka yere taşı ?
Vaktiyle
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
CS:Go oynarken ping'e sebep oldu, bende 20 metre kablo çektim.
En güzeli kablo ile bağlantı, wireless adaptörleri aktarım yaparken yetersiz kalıyor.

Geri
Üst Alt