Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

120 Cap Master Silkroad | 77 DG Database - Client

EfsaneSro

Sıkıldım
.
Türk Lirası
45.75₺
Merhabalar Sevgili Vsro.org Forum Kullanıcıları ;

3 Eylül 2018
Yılında Açılmış Olan 120 Cap Sistemini Sizlerle Paylaşıyorum. Umarım İşinize Yarar.

Diğer Paylaşımlarımda İlk Olarak Vsro Org Ailesine Sunulacaktır.

Dosyalarda Yer Alan Account ve Karakter Bilgileri Sıfırlanarak Yüklenmiştir.

Not : Server Hakkında Bilgiyi İnternetten Araştırma Yaparak Bulabilirsiniz. O Zamanlarda Oynayan Oyuncular Paylaşım Yapmış Halen Daha GooGLe de Görünmektedir.

Databaseye Ait Fazla Resim Yok Fakat Video Olarak Buraya Atabildim. Videoda 15 DG ye Kadar Görünür. Sistem İçinde 77 DG Yer Almaktadır.

Databaseyi Güvenle Kullanabilirsiniz.

Vsro Org Adresiyle Daha Çok Paylaşımlar Beğeni Atmayı Unutmayın... ;)

Database Hakkında Soru ve Sorunlarınız Olursa PM ile Direk Bana Ulaşabilirsiniz.

Q2v4pk.png

X69DP7.png

Database MegaNz Sistemine Yüklenmiştir. İndirmek İçin " M " Logosuna Tıklayabilirsiniz.

Client Media Fire Üzerinden İndirebilirsiniz. İndirmek İçin " MediaFire " Logosuna Tıklayabilirsiniz.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar Sevgili Vsro.org Forum Kullanıcıları ;

3 Eylül 2018
Yılında Açılmış Olan 120 Cap Sistemini Sizlerle Paylaşıyorum. Umarım İşinize Yarar.

Diğer Paylaşımlarımda İlk Olarak Vsro Org Ailesine Sunulacaktır.

Dosyalarda Yer Alan Account ve Karakter Bilgileri Sıfırlanarak Yüklenmiştir.

Not : Server Hakkında Bilgiyi İnternetten Araştırma Yaparak Bulabilirsiniz. O Zamanlarda Oynayan Oyuncular Paylaşım Yapmış Halen Daha GooGLe de Görünmektedir.

Databaseye Ait Fazla Resim Yok Fakat Video Olarak Buraya Atabildim. Videoda 15 DG ye Kadar Görünür. Sistem İçinde 77 DG Yer Almaktadır.

Databaseyi Güvenle Kullanabilirsiniz.

Vsro Org Adresiyle Daha Çok Paylaşımlar Beğeni Atmayı Unutmayın... ;)

Database Hakkında Soru ve Sorunlarınız Olursa PM ile Direk Bana Ulaşabilirsiniz.

Q2v4pk.png

X69DP7.png

Database MegaNz Sistemine Yüklenmiştir. İndirmek İçin " M " Logosuna Tıklayabilirsiniz.

Client Media Fire Üzerinden İndirebilirsiniz. İndirmek İçin " MediaFire " Logosuna Tıklayabilirsiniz.

77DG nedir? :D O nasıl bir sistemmiş. :)

Bize sunduğun için teşekkürler, @VsroEditoR

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt