Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Mastery scroll ekleme

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar merhaba clean db üzerinden düzenlemeler yapıyorum kendimce. 140a kadar skilleri eklemek ve Mastery scrool eklemek istiyorum bi npc oluşturarak.Sitede tarama yaptığımda sorunlu dosyalar gördüm yapamadım açıkçası denediğimdede belkide çalışmıyodur. örneğin wizard skillerini maxlasın warrior skillerini maxlasın şeklinde. Bunu nasıl ekleyebilirim dosyalar elinde olan var mı? Bide şu var sv 110 için 120 için 130 için ve 140 için maxlama scrooları farklıdır muhtemelen bunu nasıl ayarlayabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler 😊

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Teşekkür ederim @Dorth farketmemişim alttaki parşomen linkini deneyeceğim yoksa bu iki konuyada bakmıştım. Yarın deneyip döneceğim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Takıldığım bi nokta var inceledim 110 için bu scrollar doğru girilirse maxlıyo olmalı denendiğine göre. Peki 110 lvl üstü için insert into vs yapılması gerek demiş onu efsanesronun verdiği sorguyla mı yapacağız? 120 130 140 cap için yükseltmesini tamamlamak için? @Dorth

Set Level Kısımlarını İstediğin levele göre ayarla , Diğerini Hakan açıklamış
bu kodu ben @risesun97'nin açtığı becerileri maxlayın scrolları için kullanıyorum şuan sorunsuz çalışmakta
Konu burda=
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

yukardaki konudaki 2-Tabloya Girilecek Veriler.txt dosyasındaki girdiler yerine siz bu query okutup çıkan sonuçları o tabloya yapıştırcaksınız sadece.
kod Rigid'te test edilmiştir CH-EU sorunsuzdur.

Geri
Üst Alt