Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba clean db üzerinden düzenlemeler yapıyorum kendimce. 140a kadar skilleri eklemek ve Mastery scrool eklemek istiyorum bi npc oluşturarak.Sitede tarama yaptığımda sorunlu dosyalar gördüm yapamadım açıkçası denediğimdede belkide çalışmıyodur. örneğin wizard skillerini maxlasın warrior skillerini maxlasın şeklinde. Bunu nasıl ekleyebilirim dosyalar elinde olan var mı? Bide şu var sv 110 için 120 için 130 için ve 140 için maxlama scrooları farklıdır muhtemelen bunu nasıl ayarlayabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
yukardaki konudaki 2-Tabloya Girilecek Veriler.txt dosyasındaki girdiler yerine siz bu query okutup çıkan sonuçları o tabloya yapıştırcaksınız sadece.
kod Rigid'te test edilmiştir CH-EU sorunsuzdur.
vsroda kullancaksanız eğer kodda geçen SILKROAD_R_SHARD yazan yeri SRO_VT_SHARD olarak değiştirip okutunuz.
vsro için şu satırıda değiştirmeniz gerekmektedir ...
Herkese Merhaba,
Yeni veritabanı üzerinde çalışacak veya başka bir amaç ile becerileri test edecek arkadaşlar için hepsini makslayacak sorgu oluşturdum. Piyasada sadece Çin becerilerinin olduğunu gördüm ancak bir kaç hata vardı düzelttim, bunun üzerine Avrupa becerilerini oluşturdum ve düzenledim. Sorgu 110 cap için ayarlıdır ve 110 cap üstüne de kullanılabilir tek gereken bir iki yükseltmeyi elle yapmak olacaktır ya da siz de biliyorsanız beceri numarası ile 110 seviye üstüne 'INSERT INTO' oluşturabilirsiniz. İyi kullanımlar.
Takıldığım bi nokta var inceledim 110 için bu scrollar doğru girilirse maxlıyo olmalı denendiğine göre. Peki 110 lvl üstü için insert into vs yapılması gerek demiş onu efsanesronun verdiği sorguyla mı yapacağız? 120 130 140 cap için yükseltmesini tamamlamak için? @Dorth
Set Level Kısımlarını İstediğin levele göre ayarla , Diğerini Hakan açıklamış bu kodu ben @risesun97'nin açtığı becerileri maxlayın scrolları için kullanıyorum şuan sorunsuz çalışmakta
Konu burda=
yukardaki konudaki 2-Tabloya Girilecek Veriler.txt dosyasındaki girdiler yerine siz bu query okutup çıkan sonuçları o tabloya yapıştırcaksınız sadece.
kod Rigid'te test edilmiştir CH-EU sorunsuzdur.