Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Max level Ödül verme

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaslar örnek 120cap olan 1.kişiye Premium
2.olana scroll
3.olana gold
Verdirmek istiyorum.

İnternettrn baktıgım kodlar calıştıramadım

@EfsaneSro kodunu yapmaya calıştım ama olmadı yardımcı olabilir misiniz?

1den 120lv yapıyorum kasarak. Rev atıyorum gelmiyor oyundan cıkıp tekrr giriyorum olmuyor
Kodları denilen yerlere okutuyorum sorun yok

bunu kullanabilirsin..

if (@EventID = 22)
BEGIN

if (@Data2 = 100)

BEGIN
declare @Charname16 varchar(64) = (select CharName16 from SRO_VT_SHARD.._Char where CharID = @CharID)
DECLARE @Date VARCHAR(100) = (SELECT GETDATE())
Declare @AccountID_1 VARCHAR(64) = (Select StrUserID from sro_vt_account.dbo.TB_user where JID in (Select UserJID from SRO_VT_SHARD.dbo._user where CharID = @CharID))

if not exists (select CharName from _MaxLevelKontrol where CharName = @Charname16)
begin
insert into _MaxLevelKontrol values (@Charname16,@Date)
exec SRO_VT_SHARD.dbo._ADD_ITEM_EXTERN_CHEST @AccountID_1, 'ITEM_MALL_GLOBAL_CHATTING', 1, 0
exec SRO_VT_SHARD.dbo._ADD_ITEM_EXTERN_CHEST @AccountID_1, 'ITEM_EVENT_REVERSE_RETURN_SCROLL', 50, 0
exec SRO_VT_SHARD.dbo._ADD_ITEM_EXTERN_CHEST @AccountID_1, 'ITEM_ETC_E080723_HWAN_POTION', 5, 0
exec SRO_VT_SHARD.dbo._ADD_ITEM_EXTERN_CHEST @AccountID_1, 'ITEM_MALL_RESURRECTION_60P_SCROLL', 5, 0
exec SRO_VT_SHARD.dbo._ADD_ITEM_EXTERN_CHEST @AccountID_1, 'ITEM_MALL_DAMAGE_INC_10P_SCROLL', 1, 0
END
end
end

Oyla 0
Log tutmayı kapattığın için bu görevide yapmıyor olabilir zaten, @ByMnkn hocamızın dediğini yapıp tekrar deneyerek bilgi verirsen sevinirim. :)

Hocam bu ara yardırıyorsunuz? :) @ByMnkn

Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum.
İş yoğunluğu olunca pek bakamıyorum vakit buldukça buradayım inşallah :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt