Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Maxi guard olan clientli db kurdum

tasar07

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Daha önce maxiguard kullanan bi oyunun dbsini kurdum ve client açılıyor fakat ıd pw yazdıktan sonra hemen oyundan atıyor ve bunun maxiguarddan olabilecegini düşündüm ve dllyi silip denedigim zaman hata verdi dll yok diye ve sro client değiştirip denedim şimdi ise start geliyor basıyorum ama başlatmıyor sebebi nedir nasıl çözebilirim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

+

maxiguard olan sro clienti kullan ama su konudaki videoda ki gibi dll kaldır kaydet ole kullan
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yeni sürümlerde öyle kalkmıyor yenidir tahminen sro_client.exe değiştirsin en kolayı :D eğer eski konularımdaki databaseleri indirdiyse dediğin geçerli tabi

Oyla 0
Geri
Üst Alt