Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Maxiguard db bağlayamıyorum.

Türk Lirası
0.00₺
Selamlar. Edit yapmaya devam edebilmek için Maxiguard aldım ve yeteceğini düşündüğüm bir yerden sadece editlik bir sunucu aldım. Sql vs kurulu herhangi bir sorun yok. Db kurulu. Firewall'a ipler eklendi. Aşağıda gördüğünüz gibi TCP ayarlarını da o şekilde yaptım. Fakat hala aynı şekilde hata alıyorum. Maxiguardı hiç bir şekilde bağlayamadım. Bilgisi olan yardımcı olabilecek birileri var mı?

1737051250616.png

1737051258051.png
FIREWALL sorunsuz ipler eklendi.
1737051291832.png

,
TCP TARAFI

1737051327714.png

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Valla şöyle sql kurduktan sonra senin videona denk gelmiştim. Şimdi sunucu formatladım komple sıfırlansın diye tekrardan kuracağım. Videodan ilerleyip en başta server manager ile netframe vs. kuruyorsun. O sunucunda olan birşey mi ekstra yüklediğin birşey mi ?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

şimdi formatladım sunucuyu tekrar sql kurup denicem o ara bunu deneyeyim bakalım umarım çözülecek
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Hocam selamlar videoyu dikkate alarak tekrardan kurdum. Başarılı bir şekilde sorunum çözüldü. Video da olduğu gibi sa password değişimi ve yetki ile alaklı bir sorun yaşamışım. Sorun çözüldü bağlantıyı gerçekleştirdim. Yardım için size ve @OsBo 'a teşekkür ederim. Osbo'nun da attığı firewall işime yaradı teşekkürler :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt