Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Md5 Şifre Çözme Programı ( % 70 ihtimalle )

EfsaneSro

Sıkıldım
.
Türk Lirası
66.00₺
Dosya Adı:​
Md5 Şifre Çözücü​
Dosya İçeriği:​
.exe​
Download:​
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
Dosya Amacı:​
%70 İhtimalle Md5 Şifrelerinizi Çözer​
Themida ile şifreledim virüs olarak algılayabilir kodları karıştırdığı için sonuç böyle çıkıyor ama virüs yok

Dosyayı indirdikten sonra orjinal sitesinden msedgedriver.exe indirip indirdiğiniz program ile aynı klasörde olması gerekiyor çalışması için

Version: 103.0.1264.37

:D

1657528726069.png

1657539425651.png

eyw. guzel bir program virus total eklicenmi vırus programları engellıyor indirmeyi

Paylaşım için teşekkürler Hakan. Gerekli bir program bence :)
Emeklerine sağlık. MD5 veritabanını nerelerden çekiyor ?

Paylaşım için teşekkürler Hakan. Src paylaşırsan daha güzel olur aslında 😃

ben biraz denedimde sistem şöyle işliyor eğer şifren içinde türkçe karakter yoksa şifreyi kırıyor türkçe karakter varsa şifre kırmıyor misal şifrenin içinde i yerine ı varsa kırmıyor eğer ingilizce karakterler girilmiş ise şifreye md5 kırıyor türkçe karakter girilmiş ise hata veriyor kıramıyor. yani benim birkaç denememle bu sonuca vardım sadece ingilizce karakterli şifreleri dönüştürüyor birde yazılan metin hos durmuyor kim ister çarının çalınmasını :D

Paylaşım için teşekkür ederiz umarım forumdaki editörlerin işine yarar :)

Geri
Üst Alt