Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Md5 şifreleme!

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba Arkadaşlar;

Sql'den md5 ile oluşturulan şifreleri sitede görmek için herhangi bir panel var mı yada bu oluşturulmuş md5 şifrelemeyi tekrar normal haline döndürmek gibi bir yol var mı daha öncesinde bir php Panel'de sql'deki şifreleri normal olarak gösterdiğini duymuştum. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi forumlar.

Md5 kırıcı diye bir şey yok, decoder sitelerde şansını deneyebilirsin. Bu siteler yıllardır biriktirdiği veritabanlarına dayanır, md5 doğrudan geri çevirilemez.

Md5 in algoritmasını çok iyi biliyorum istediğim şifreyi çözebilirim.128 bitten oluşan bu hash kaynaklarını zamanında Kriptografi dediğimiz tersine mühendislikle çözüyordum.Oluşan bu Kümeleri şemalara bölerek istedigim functionu çözebilirim.

bende istiyorum yardımını yarın betadan çıkıyor çar soymam lazım bir kaç tane teşekkürler şimdiden :D

Geri
Üst Alt