Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Media.PK2 değiştirilen Şifreyi Kırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Krause
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Krause

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba ,

PK2 'de değiştirilen şifreye sro_client.exe yi notepadd e atarak bakıyorum şifre 169841 gözüküyor fakat joymaxtr editör açmıyor..

Editör ile bakmaya çalıştığımda blowfish hatası alıyorumm..

Hatayı çözebilecek veya yardımcı olabilecek var mı?

Merhaba ,

PK2 'de değiştirilen şifreye sro_client.exe yi notepadd e atarak bakıyorum şifre 169841 gözüküyor fakat joymaxtr editör açmıyor..

Editör ile bakmaya çalıştığımda blowfish hatası alıyorumm..

Hatayı çözebilecek veya yardımcı olabilecek var mı?
gizli dll vardır client dosyalarında öyle görünmektedir belki
örnek olarak studpe aracılığıyla replacer.exe yi studpe aktarıp bakın
veya bakmaya çalıştığın sv hangi sro söylersen belki derim hiç uğraşma vb. gibisinden

Dll dosyasından çekmekte güncel şifreyi çoğu sroda. özel şifreli dll yapıp exelerde varsayılan tutup. dllyi gizleyip yaptırıyorlar.

Client link verirsen indirip bakalım

Oyla 0
goldensilkroad @EfsaneSro discord adresini verirmisin oradan konuşsak olur mu?
o kadar dolu oyun elbet koruma yapmıştır bence dediğim gibi studpe ile bak bi dll tanımlıysa vazgeç dllye vmprotect vb koymuşlardır memory okuma vb önce onu bypas etcende kırcanda vb epey uzun iş anca @K4R4 ve @TurkBirDeV yan hesabı @paradise1992 belki bu tarz şeylerde yardımcı olur anlaşırsanız :D :D

ekledimde vPower nickli hesabını discorddan
ama anlamam bu şeylerden :D dediğim gibi koruma vardır dll olarak dllden günceli çekiyordur vazgeç bence :D

Oyla 0
Bi görüşebilirmiyiz bu söylediğiniz arkadaşlar ile discorddan veya telefon üzerinden.
Konuyu inceliyorlar zaten şuan :D ne alacaksan o srodan direkt alacağın olayı yapan şahısa sorsan daha iyi olur örneğin bi pet vardır bu sroda vardır o peti tasarlayan sallıyorum şu şahıstır ondan direkt elde etme şansı daha çok artar :D

Oyla 0
Anladım biz joymax pk2 'yi kullanalım içeriye bir kaç şey yükleyebilelim yeter :(

Başka bir amacımız yok ücretli yardımcı olmak isterlerse problem yok özelden görüşebliriz.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@TurkBirDeV @K4R4

Oyla 0
Diffie hallman şifreleme alagoritaması kullanılıyor 2 tane anahtar olup birisi sende diğeri ise istemcide bulunuyor @EfsaneSro nun dediği gibi şifre istemcide bulunan dll'nin içerisinde olabilir. kırılabilir lakin ona zaman ayrılırmı bilemedim Golden sro da bildiğim kadarıyla macro bot var sadece onun için uğraşılmaz . lakin rehber olarak
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bakabilirsin

Oyla 0
Bot için uğraşmıyoruz malesef kırabilen var ise lütfen yardımcı olursa sevinirim ücretli..

Oyun golden online.

Oyla 0
Geri
Üst Alt