Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Medusa Drop sorunu

Türk Lirası
0.00₺
Tüm Unigelere Coin droplarını bu şekilde şekilde hazırladım hepsi sorunsuz çalışıyor fakat tek medusa problem çıkarttı
istediğim miktarda coin atmıyor
Gold coin 25 adet ekledim sorunsuz her defasında düşmektedir /ZOE MOB_TQ_WHITESNAKE Koduyla test ediyorum
Copper coin 30 adet yaptım ilk baş , 10 ve 19 arası atıyor , şimdi 50 yaptım miktarını yine aynı değişmedi ve iron coin felan ekledim daha sonra test etmek için acaba ironu atacakmı diye onu hiç atmıyor + şanslı kutu ekledim onuda hiç atmamaktadır sorun ne olabilir acaba ? (ROC'a eklediğim şanslı kutular sorunsuzdur mesela tek medusa problemlidir)
Drop Group falan kullan diyen arkadaşlar olacaktır şimdi veya konu linkleri atmayın önceden açılmış konularıda okudum itemler için geçerli olduğunu gördüm DropGroupları
Untitled.png
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

unige levellerinide 120 levele yükselttim db'den eklemeyi unuttum onuda ekleyeyim buraya sorun devam etmektedir

Çözüm
Her unique'in her mobun bir envanteri var.

Envanter sayısını nerden görebiliyoruz bilmiyorum _RefObjChar'dan bakılmıyor ama Grup olarak ekler ve envanter limitini aşarsan GameServer açılmaz..
Moba bağlı drop tablosundan eklersen GameServer açılır fakat envanter müsaitliği olmadığından dolayı gerekli drop sayısını atmaz.
Her unique'in her mobun bir envanteri var.

Envanter sayısını nerden görebiliyoruz bilmiyorum _RefObjChar'dan bakılmıyor ama Grup olarak ekler ve envanter limitini aşarsan GameServer açılmaz..
Moba bağlı drop tablosundan eklersen GameServer açılır fakat envanter müsaitliği olmadığından dolayı gerekli drop sayısını atmaz.

Oyla 1
Çözüm
hocam birşey daha sormak istiyorum selkete coin ekledim çalışıyor fakat ayriyetten 5 tane silver coin çıkartıyor _RefMonster_AssignedItemDrop tablosunda ekli değil , bunu nasıl kaldırabilirim bilgin varmı

Oyla 0
Drop Grpup
hocam birşey daha sormak istiyorum selkete coin ekledim çalışıyor fakat ayriyetten 5 tane silver coin çıkartıyor _RefMonster_AssignedItemDrop tablosunda ekli değil , bunu nasıl kaldırabilirim bilgin varmı
Grup olarak bu 2 tabloda eklidir.
1676664234790.png
ItemID sütunlarına bakın ve RefObjCommon kodu ile aratın...
Drop ratelerini 0 yapmanız yeterli olacaktır.. Ya da bu tabloyu kullanabilirsiniz.

Oyla 0
Bu sorun bende de var ben bütün uniqleri STR INT olarak ayarladım hepsinin dropları çalışıyor INT lord kesince droplar da sıkıntı yok ama STR lord kesince eksik item düşüyor

Oyla 0
Geri
Üst Alt