Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Medusa Odasına B5 Teki Uniqleri Kesmeden nasıl Gidebilirim ?

Sorunlarınızı doğru bölümlere, doğru önekler ile açın ki cevap alın. Konu doğru yere taşındı.

Oyla 0
Hiç ugraşmak istemiyorsanız direk teleportunu ekleyebilirsiniz jangan veya donwhang'a eger yürüyerek gitsinler diyorsanız Soso'ları Oyundan Kaldırabilirsiniz

Oyla 0
o bölgeyi Geçmek mesele değil fakat

B5 Bölgesindeki Uniqler

'' 1) SoHaow The White Tiger 2) JeonUk The Black Tortoise 3) TaeHo The Blue Dragon 4) Shinmoo The man of Flames 5) YumJae The Blue Hawk ''

5' er adet spawn oluyor ve her birini kestiğimde Yeniden Spawn oluyor
bu durumu nasıl düzeltebilirim ?

yani bu mobları nasıl 1 adet ve 1 defa spawn yapabilirim ?

Oyla 0
İlk önce yedek al sonra aşağıdaki kodu new query yaparak sro vt sharda okut
PHP:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
yaptım orasaı düzeldi fakat şimdide B 6 daki ilk teleport aktif olmuyor buradaki mobları '' Tomb Bug '' 90 lv kesiyorum fakat yeniden doğuyor hep kapı açılmıyor

Ekli dosyalar

• SRO[2019-09-13 15-52-23]_17.jpg
    SRO[2019-09-13 15-52-23]_17.jpg
    115.7 KB · Görüntüleme: 35
Oyla 0
O yeniden doğan mobların tab refnestteki karşılığını bul dwmaxtotalcount kısmını 0 yap düzelir

Oyla 0
Geri
Üst Alt