Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
b4'te ki medusa teleport taşının oraya gidiyorum smcden zamanını ayarlıyorum sitede aktif bir şekilde gözüküyor medusa ama teleport taşında ışınlanma hiç bir şekilde açılmıyor kapı açıldı şeklinde yazıda gelmiyor hangi tablolara bakmam gerekiyor
denedim tekrar sorunsuz şekilde odaya kadar çıktım ben bu medusa attığında janganda bir teleportum var oraya nasıl bağlarım bunu direk b6 ya ışınlanmayı nasıl yaparım 1 bölümdeki uniqler tek tek çıkıyor 2.bölümdeki uniq yerinde en az 10 tane çıkıyor böyle bir sorunda var ama ben onları kullanmadan direk b6 ya gitmesini yapmam gerekiyor teleport ile alakalı ama nereyi nereye bağlamam gerekiyor