Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Medusa Teleport Sorunu !!

MarsEDIT

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar B4 teki Yılan Teleportundan >>> B5 teki (5 Adet Uniquelere >>> B5 Teki Uniquelerden Sonra >>> B6 Daki Soso Sonra >>> B6 (Medusa Spawn Nonktası)

Bu Sistemi İptal Edip .. B4 teki Yılan Teleportundan >>> DİREK OLARAK >>> B6 (Medusa Spawn Nonktası) na Nasıl Gidebilirim ?

Not: textdata_objet.txt de
Underground Level 5 Tomb of Qin-Shi die Bir teleport mevcut deil.

3943 3944

/warp -32766 5 140 7189

Denermisin eve gideyim düzgün kontrol ederim şuan dışardayım

Oyla 0
/warp -32766 5 140 7189

Hocam verdiğinizwarp Medusa odasının warpı doğrudur fakat bu Warpı
b5 teki telporttan direk geçişe nasıl eklrerim
Jangan teleport nasıl ekliyorsan seçenek olarak oradaki teleport taşının yerini bul ordan ekle bilmiyorum başka yerdekine eklemeyi ben şehirdekilere ekliyorum genelde 😅

Oyla 0
İstediğin şekilde yapabilirsin.
Gate'nin Telelink kısmında ID'sini bul, gönderdiği yeri bul, o yeri direkt olarak medusanın spawn olduğu odaya tanımla.
Gate'yi (yılanı) town'da istediğin bir yere taşı.

Bu şekilde olacak olan işlem şu:
Aynı orjinalde olduğu gibi saati gelince Medusa spawn olacak ve gate'den teleport olan herkes direkt olarak Medusa odasına gidicek.

Bunu normal teleport'a da ekleyebilirsin, o şekilde de sadece saati gelince teleportu açılır.
Teleport'ta adı gözükse bile saati gelmeden kimse içeri giremez.

Ben anlattığım şekilde bunu dw tp'ye ekleyip yapmıştım, tecrübe ile sabittir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt