Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü MEDUSA TELEPORTU ve ATTIĞI TAŞ SÜRESİ

MarsEDIT

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Medusa Odasının Teleportunu Jangan Teleporta Nasıl Ekleyebilirim ?

Medusanın ATTIĞI 1 dakika lık taş süresini nasıl 30 saniyeye düşürebilirim ??

Bunu en basit ekleme yolu _RefObjCommon > STORE_TQ_SNAKEGATE
Region değiştirmek -32764 0 -655 7 -172 bu kısımdaki resion kodlarını kendin istediğin bir yere yapabilirsin.
Bu sayede Jangan a oradaki yılanı eklemiş olursun.
Ek olarak söylede yapabilirsin.

_RefRegion > wRegionID -32766 olan Medusa odasını yeni bir _RefRegionBindAssocServer oluşturarak oranı WordID = 1 olarak yapabilirsin.
Bu sayede Jangan Cave kapalı olsada o Room açık olacaktır WordID = 1 de bu sayede ek bir program ile Vsro Multi Tool kullanabilirsin belirli saatlerde spawn yaptırabilirsin.
_RefInstance_World_Region > WordID, RegionID = 1 -32766 olarak eklemeyi unutma.

Örnek;

_RefRegion

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

_RefInstance_World_Region
Kod:

_RefRegionBindAssocServer
Kod:

Oyla 0
Region değiştirmek -32764 0 -655 7 -172 bu kısımdaki resion kodlarını kendin istediğin bir yere yapabilirsin.

burdaki -32764 0 -655 7 -172 x,y,z kodlarımı bunu örneğin çarı jangana getirip çıktığımda medusanaın ışınlanma telportu janganamı gelir ?

Oyla 0

bide bunu media da hangi dosyaya geçiricem

Oyla 0
teleportbuilding.txt .bsr olarak eklemen gerekiyor orjinalinde Data.pk2 üzerinde ekli oldugu için öyle eklediğin teleporta benim eklediğim gibi npc\npc\SnakeGate.bsr ekle Media import yap düzelecektir.

Kod:

Oyla 0
Ustacim Dediğin şekilde yaptim hep
Ref commonda ekledim bsr yi hem mediada fakat
Bu defada Client Crash oldu
Sroclient Durduruldu diyor
Bu durumda Ne yapmam Gerekiyor ?

Oyla 0
Teşekkür EDERİM SORUN HALLEDİLMİŞTİR :)

Sorun: Girdiğim Param Sütunlarını Kaydırmışım
çözüm: Ref_objcommon daki
1 22896 STORE_TQ_SNAKEGATE ????4??? xxx SN_STORE_TQ_SNAKEGATE xxx .........

sütununu direk kopyala yapıştır ile mediaya aktarıp patch attım sorun düzeldi :)

TEŞEKKÜRLER @
ByMnkn

Oyla 0
Geri
Üst Alt