Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Merhaba arkadaslar

Türk Lirası
0.00₺
Vsroda payment sistem var

Arena coin
Iron
Gold
Copper felan ben bunlardan haric oyuna baska coin eklemek istiyorum bunun hakkinda fikri olan varmi

Lütfen konu açmadan önce konu içeriklerini bir araştırın. Daha önce açıldı böyle bir konu sana yardımcı olacaktır.

Oyla 0
Hocam ben günlerce uğraştım ekleyemedim. İron coini değiştir istediğin bir coin yap. O şekilde devam et. Diğer türlü eklemek istersen sro_client ve gs editlemen gerekiyor. Bunun için de bilgi ve program bilgisi vs gerekiyor. Hiç girme.

Oyla 0
Ben zaten eklemiycem db nereye eklycegimi biliyorum onemlin olan gs ve client nereye edit yapacagim onemli olan o

Oyla 0
Hocam sorunun çözümü maalesef kimsede yok gibi. O yüzden yeni bir ödeme sistemi eklemek yerine oyunda kullanmadığınız coinleri değiştirmenizde fayda var.
Konuyu çözüldü olarak değiştiriyorum.

Oyla 0
Geri
Üst Alt