Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Mob canı belli bir yüzdeye geldiğinde skill kullandırma

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar Öncelikli Yaptığım Değişiklikleri Sizinle Paylaşıyım
RefSkill
Rich (BB code):
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
RefTactics
Rich (BB code):
RefAİSkill
Kod:
RefObjChar
Rich (BB code):
Bu değişikleri Yapıp DbTomedia Yapınca Elime Geçen Şey Bu

Fakat Benim İstediğim şey Canı Belli Bir orana gelsin sonrasında belirlenen skill kullanılsın yada zaman bakımından fakat refaiskill'e 2 koşuluda denediğimde herhangi bir sonuç alamadım
Yardımlarınızı Bekliyorum

Çözüm
İçerisinde Mob çağırma paramı bulunan skilleri RefAISkill tablosuna eklemelisiniz. ( PARAM değeri burada 1936945013 )
HP'sine göre mi süreye göremi tabloyu incelediğinizde anlayacaksınız.
bu database uzerınden yapılacak birseye benzemıyor örnek her belli canı azaldıgında unıq elıte spawn ediyor bu tamamen assmbly gerektiren birseydir ole umuyorum database uzerinden sadece mob canı ile level oynaması yapılabilir ama belki mob ıd yerine skill id sini degistirirsen bir ihtimal olabilir denemedim elite atan yerin mob id sini

Oyla 0
bu database uzerınden yapılacak birseye benzemıyor örnek her belli canı azaldıgında unıq elıte spawn ediyor bu tamamen assmbly gerektiren birseydir ole umuyorum database uzerinden sadece mob canı ile level oynaması yapılabilir ama belki mob ıd yerine skill id sini degistirirsen bir ihtimal olabilir denemedim elite atan yerin mob id sini
Sanmıyorum Zaten Belirtilen Code Belirtilen Common Id sine göre örnek olarak 3-5 arası mob atıyor

Oyla 0
İçerisinde Mob çağırma paramı bulunan skilleri RefAISkill tablosuna eklemelisiniz. ( PARAM değeri burada 1936945013 )
HP'sine göre mi süreye göremi tabloyu incelediğinizde anlayacaksınız.

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt