Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Mob Rate Düzenleme Basit Query (GÜNCEL)

kovboi

KGuardEDGE
.
Developer
Türk Lirası
0.00₺
Eski forumlardan birinde paylaştığım şu kod arşivlerde yerini almış durumda. Ancak FGW'leri bozuyor. Bu sebeple filtreleme kriterlerini güncelleyerek yeniden paylaşıyorum.

Aşağıdaki koşulların tamamına uyanlara etki eder
- Eğer [Rarity = 0] ise
- Belirlediğiniz level aralığında ise
- Normalde 1'den fazla spawn oluyor ise
- Kodu MOB ile başlıyor ise
- Ana world veya jupiter ana worldünde spawn oluyor ise
- Eğer [Service = 1] ise

Yine de her ihtimale karşılık olması için veritabanınızı hızlıca yedekleyip öyle uygulayın.

Teşekkürler Paylaşım için şu olayıda yapıp paylaşsan güzel olcak :D

@ByMnkn istedim yapmadı ( başka işleri vardı yoğundu)
çünkü kendini sahiplendiriyor pcye ve bunu istemiyorum(uzantıyı sahiplenip tüm pc yapısını bozuyor)
elbet yapmış olduğu bi pk2 extractor pk2 editor vardır ( şu pk2 tools .net güzel fakat delete özelliği yok ( .net program) ona delete özelliğini ekleyip paylaşsan benim için çok iyi olcak :D

843790321.png

Teşekkürler Paylaşım için şu olayıda yapıp paylaşsan güzel olcak :D

@ByMnkn istedim yapmadı ( başka işleri vardı yoğundu)
çünkü kendini sahiplendiriyor pcye ve bunu istemiyorum(uzantıyı sahiplenip tüm pc yapısını bozuyor)
elbet yapmış olduğu bi pk2 extractor pk2 editor vardır ( şu pk2 tools .net güzel fakat delete özelliği yok ( .net program) ona delete özelliğini ekleyip paylaşsan benim için çok iyi olcak :D

843790321.png
Çok sık kullanılacak bir özellik değil. Bence klasöre çıkarıp güzelce temizledikten sonra pk2 oluşturmak daha mantıklı. Hem defrag da olmuş olur.

Geri
Üst Alt