Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Mob silme

Türk Lirası
0.00₺
Beyler alexandradaki mobların alayını kaldırdım yani Servis degeri 1 olanı 0 yaptım, bana şu hatayı veriyor. "Cant find Monster within _RefObjCommon Table" zaten oradan kapattım. Sonra media'dan characterdata dosyalarından da degerlerini 1'den 0'a çevirdim. Bir de diyor ki " failed to build references data from this _RefMonster_AssignedItemDrop table". Bu hataları nasıl giderebilirim?

Servicelerini 0 yapman onu kaldırman anlamına gelmiyor önce o mobları slottan siliceksin daha sonra o mobların drobunu _RefMonster_AssignedItemDrop tablosundan sileceksin.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Mobların servicesi 1 olması sana bir zararı dokunmaz. Eğer o mobların yerine başka bir mob ekliceksen şunu yapabilirsin.
Bu vermiş olduğum query var olan moblarla istediğin mobların yerlerini değiştiriyor.

USE SRO_VT_SHARD
UPDATE [dbo].[Tab_RefTactics]SET dwObjID = replace(dwObjID, 'Eski Mob ID', 'Yeni Mob ID')WHERE dwObjID LIKE 'Eski Mob ID Tekrar';

Mod ID'leri bulmak için ;

Jangandaki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_CH%'
Donwhang'daki moblar 1: select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_WC%'
Donwhang'daki moblar 2: select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_OA%'
Hotandaki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_KT%'
Karakoramdaki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_KK%'
Taklamakan'daki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_TK%'
Downhang Cave'deki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_DH%'
Roc Mountain'deki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_RM%'
Constantinople'deki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_EU%'
Samarkand'daki moblar 1: select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_AM%'
Samarkand'daki moblar 2 : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_CA%'
Jangan cave'deki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_TQ%'
Alexandria'daki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_SD%'
Jupiter'deki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_JUPITER%'

Forgotten World'deki moblar : select * from _RefObjCommon where CodeName128 like '%MOB_GOD%'

Oyla 0
delete from Tab_RefNest where DwTacticsID in(select DwTacticsId from Tab_RefTactics where DwObjID in(select ID from _RefObjCommon where CodeName128 in( 'MOB_CODENAME1','MOB_CODENAME2')))
bununla spawlarını silebilirsin

Oyla 0
Geri
Üst Alt