Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Mob spawn sayısı

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba, sorun şu ;

Sky temple'ye mob ekliyorum. RefNest,RefHive,RefTactics'den gerekli düzenlemeleri yaptım. 1 tane chardan da x,y,z,region çekip RefNest'e gerekli yerlere yazdım. Mob spawn oluyor. Ama 1 tane. Koskoca alana 1 tane mob atıyor, oysa orayı slot yapmak istiyorum ben. Yani 1 tane değil de 10,20 tane atsın istiyorum. Spawn rate ile çözülebilecek bir durum değil, şimdiden onu önerecek arkadaşlara söylemiş olayım. Çünkü 1 tane mob doğuyor. Öldürür öldürmez hemen bi tane daha atıyor. Öldürmezsem 1 tane kalıyor. Ben 10larca olsun o slotta ve biri ölünce bidaha doğsun istiyorum. Fakat eklediğim nest tablosu 1 tane mob atıyor.

Bunu nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Tabloya eklediğin verileride yazarsan daha hızlı sorunu çözebilirsin

Oyla 0
Geri
Üst Alt