Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü mob spawn

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bletela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bletela

.
.
Türk Lirası
0.00₺
arkadaşlar jangan tg da hariç hiçbir mob spawnı yok orjinal manyagg bandit vs geri getirmem için ne yapmalıyım

Muhtemelen silinmiştir diye veriyorum. Clean halini;
İlk önce şunu adımları uygula ;

YEDEK AL (SRO_VT_SHARD)
3 Tablonun da (refhive,refnest,reftactics) primary keylerini ve identity specifiation 'NO' yap

Daha sonra bu kodu okut. (3 tablonun içeriğini
siler)

USE SRO_VT_SHARD

TRUNCATE TABLE Tab_RefHive
TRUNCATE TABLE Tab_RefNest
TRUNCATE TABLE Tab_RefTactics

Daha sonra bu rarın içindekileri tablona aktar.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

En son adım kapattığın 3 tablonun da primary key ve identity specifiation tekrar eski haline getir.

Eğer clean database elinde var ise şu adımları da uygulayabilirsin.

-- (Tablodan veri aktarmak için gerekli kodun.)

INSERT INTO [SRO_VT_SHARD].[dbo].[Tab_RefTactics] SELECT * FROM [SRO_VT_SHARD_CLEAN].[dbo].[Tab_RefTactics]

İlk önce tabloları da silmen gerekiyor bu kodu kullanmak için. yukardaki rarı uygulamayacaksan tabi,
Bu kod ile 3 tabloyu kendi shardına aktarabilirsin. Tabi bunu 3 tablo için de yaz.
Takıldığın yer olursa yaz.

Oyla 0
@Wolwec hocam vermiş oldugunuz bilgiler için sagolun bunu yaparsan oncekı nestlerım kaybolur bana janganda spaw olmus olan mobların nestleri lazım sanırım

Oyla 0
delete from Tab_RefHive where dwHiveID between 80 and 178

delete from Tab_RefNest where dwNestID between 249 and 5504

delete from Tab_RefTactics where dwTacticsID between 1933 and 1956

bu 3 kodu da okut sırayla madem identityleri kapatıp sonra o tablolu aktardıktan sonra primarykeyleri felan tekrar aç bakalım

Oyla 0
Clean db üzerinden Tab_RefNest alabilirsin veya üsteki önerilen Tab_RefNest dosyalarını kullanabilirsin.

Oyla 0
Geri
Üst Alt