Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Mobil Oyun Server Kurulumu Yardım (VSRO Tarzı)

Türk Lirası
0.00₺
Herkese selamlar, VSRO ailesi!

YouTube’da gezinirken “Android Oyun Sunucusu Kurulumu” adlı bir videoya rastladım. Video Çinliler tarafından hazırlanmış ve içeriği Çince, ama gerçekten ilgimi çekti. Videoda, bir mobil oyunun sunucusunu kuruyorlar ve süreç bana Silkroad dosyaları gibi oldukça tanıdık geldi.

Biraz denemeler yaptım, ancak başarılı olamadım. Bu yüzden, sizinle bu videoyu ve dosyaları paylaşmayı düşünüyorum. Buradaki birçok adminin bu süreci anlayabileceğini ve hatta kendi mobil oyun sunucusunu oluşturabileceğini düşünüyorum.

Eğer izin verirseniz, ilgili video ve kurulum dosyalarını sizlere göstermek istiyorum. Yardımcı olabilecek kişilerin katkılarıyla hepimiz bu süreci öğrenebiliriz.

Ne dersiniz?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Geri
Üst Alt