Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Model Swich Parlama Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MMTD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MMTD

.
Türk Lirası
0.00₺
1. Arkadaşlar Power 11DG Sword silahı elime taktığım zaman sorun yok ama switch ile çevirip taktığım zaman anında crash oluyo sql ve data bsr olsun ddj olsun hepsi yerinde.
2. Switch ile dönüştürdüğüm silahlardan 2 tanesi hariç hepsinde parlama efekti var 11DG Bow ve 14DG Bow da parlama efekti yok.

Bunları nasıl çözebilirim.

1. Crash oluyorsa buraya dump dosyasını atarsan çözeriz.
2. Media resinfo içerisinde itemrare - itemoptionefp - itemoption txt' lerine o parlama efektini vermeyen silahların common kodlarını eklersen onlarda parlar.

Oyla 0
Bazen ufak detaylar gözden kaçabiliyor tüm kodları kontrol etmenizi tavsiye ederim ,model olarak eklediğin tüm silahlarının RARE olanlarını dene, objcommon'daki .bsr uzantısını ve mediadaki .efp uzantısını kontrol et. Sorun kendiliğinden ortaya çıkacaktır. Hangi silaha hangi görüntüyü vereceksen, onun görüntüsünün sox kısmını kopyalacaksın.

Oyla 0
Bazen ufak detaylar gözden kaçabiliyor tüm kodları kontrol etmenizi tavsiye ederim ,model olarak eklediğin tüm silahlarının RARE olanlarını dene, objcommon'daki .bsr uzantısını ve mediadaki .efp uzantısını kontrol et. Sorun kendiliğinden ortaya çıkacaktır. Hangi silaha hangi görüntüyü vereceksen, onun görüntüsünün sox kısmını kopyalacaksın.
Parlama efektlerini düzelttim ama hala 11DG Power Sword sorununu düzeltemedim. Yardımcı olacak arkadaş yok mu.

Oyla 0
res\item\china\weapon\ch_sword_11_set_a.bsr Loading Failed bu adımı kontrol etmelisin. Bu bsr yok.

Oyla 0
Geri
Üst Alt