Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Model Switch Reset Scroll

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MMTD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MMTD

.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar 6 farklı model switcher yaptım ama bir sorun var şöyle izah edeyim.

Örnek: 10DG Sun Glavie'ye Power Switch basıldı ama adam bundan sıkıldı 13DG, 14DG veya 15DG yapmak istiyor switch scrollu basınca dönüşmüyor bunu kodla halledebilirmiyiz yada Switch reset scroll mu yapmak gerekiyor?

Kodlardan ziyade bu işlemi tablo oluşturarak yapabilirsiniz hem daha rahat olur hem kodlar karışmaz.

Oyla 0
Eğer burdaki adımları uygulayarak yaptıysan;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

2. Tüm switcher'ları havuza koyalım kısmında havuza switchli hallerinide eklemen gerek.
Aşağıdaki benim eklediğim Shield'lerin switch hali.
2147

Oyla 0
Eğer burdaki adımları uygulayarak yaptıysan;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

2. Tüm switcher'ları havuza koyalım kısmında havuza switchli hallerinide eklemen gerek.
Aşağıdaki benim eklediğim Shield'lerin switch hali.
Ekli dosyayı görüntüle 2147

Bende ki switcher böyle değil ben başka forumdan almıştım. Bunun başka bir yolu varmı yada burdaki queryi okutup olditem id ile new itemid yapsan olur mu?

Oyla 0
Prosedürler uyuşmayabilir, bu şekilde havuz oluşturup çektiğinde o havuzda itemi her türlü ayarlıyabiliyorsun işte.

Oyla 0
Geri
Üst Alt