Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Model switcher moon sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fighterch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
1667377147737.png
model switcher ekledim moon 10 dg silahı 8 dg çeviriyorum moon olarak geliyor ama eline takınca böyle bir sorun çıkıyor switcher üzerinde çalışıyorum bitince paylaşmayı düşünüyorum 8 dg den 15 dg ye kadar moon gözükme sorunun çözmem gerekiyor bu arada switcher sorunsuz çalışıyor silahı çeviriyor 8 dg silaha
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

s
1667377147737.png
model switcher ekledim moon 10 dg silahı 8 dg çeviriyorum moon olarak geliyor ama eline takınca böyle bir sorun çıkıyor switcher üzerinde çalışıyorum bitince paylaşmayı düşünüyorum 8 dg den 15 dg ye kadar moon gözükme sorunun çözmem gerekiyor bu arada switcher sorunsuz çalışıyor silahı çeviriyor 8 dg silaha
gözümden kaçmış sorun çözülmüştür itemoption itemoptionefp itemrare itemtypnumber değerleri girilmemiş yorgunlukta olsa gerek :) 8 dg ile 15 dg arası bir çalışma yapıyorum bitince paylaşırım

Geri
Üst Alt