Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Model Switcher

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba oyunuma model switcher yapıp ekledim itemler de bir sorun yok fakat model switcher scroll u kullandığım zaman itemi değiştirmiyor 2 gündür uğraşıyorum ama çözemedim başka prosedür de kullandım sonuç aynı yardımcı olabilirmisiniz

IF @RefItemID= 52163 -- 8 Dg Model Switcher (xx)
Begin

Declare @refItemID1 int;
Declare @ItemCode1 varchar(64);
Declare @NewItemID1 varchar(64);
SET @refItemID1 = (SELECT RefItemID From [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_Items] Where ID64 = ( Select ItemID From [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_Inventory] Where CharID = @CharID and Slot = '13' and ItemID > 0 ));
SET @ItemCode1 = (SELECT NameStrID128 From [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_RefObjCommon] Where ID = @refItemID);
SET @NewItemID1 = (SELECT ID From [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_RefObjCommon] Where NameStrID128 = @ItemCode1 AND CodeName128 like 'LEGENDARY08' );
Update [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_Items] Set RefItemID = @NewItemID1 Where ID64 = ( Select ItemID From [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_Inventory] Where CharID = @CharID and Slot = '13' and ItemID > 0 );
END

Çözüm
İlgilendiğiniz için teşekkürler..
Fakat anlamadığım nokta şu..
Eşyayı değiştirmiyor öyle yazmış ama media tarafında düzeltme yapınca değiştirmiş. Burası biraz ilginç geldi. Zaman ayırıp çözümü detaylandırırsanız sevinirim.
Normal itemlerde (SOS) A_RARE YAZAR NameStrID128 olarak geçer ordaki kısmı LEGEND olarak yaptıgı için item dönüştürmeye çalıştığında dönüşmez onuda A_RARE Yapması gerekir. Not: Bu İşlem Hem DB hem Mediada Gerçekleşir.
Merhaba oyunuma model switcher yapıp ekledim itemler de bir sorun yok fakat model switcher scroll u kullandığım zaman itemi değiştirmiyor 2 gündür uğraşıyorum ama çözemedim başka prosedür de kullandım sonuç aynı yardımcı olabilirmisiniz
DC: hakandurmaz#3635 yardımcı olurum. ( detay paylaşırsan iyi olur)

Oyla 0
Mediada yazım hatasından kaynaklı yerleri düzeltince sorun çözüldü.
Eşyayı değiştirmiyor öyle yazmış ama media tarafında düzeltme yapınca değiştirmiş. Burası biraz ilginç geldi. Zaman ayırıp çözümü detaylandırırsanız sevinirim.

Oyla 0
Normal itemlerde (SOS) A_RARE YAZAR NameStrID128 olarak geçer ordaki kısmı LEGEND olarak yaptıgı için item dönüştürmeye çalıştığında dönüşmez onuda A_RARE Yapması gerekir. Not: Bu İşlem Hem DB hem Mediada Gerçekleşir.

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt