Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Sohbet Muhabbet Ne olacak bu private sunucular ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RİME
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RİME

.
Web sitesi
kalitebilisim.com
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba, arkadaşlar konumuz malum private sunucular hala yaptırım uygulanmış değil ! Ne olacak bu işin sonu ? : ) Nede olsa kaldı şunun şurasında 1-2 aylık bir süreç çoğu şey belli olmuşken private sunucular hakkında herhangi bir gelişme, sonuç ortaya konulmadı.

Görüş ve düşüncelerinizi alalım.

Kendi görüşüm Knight Online, Metin2 gibi oyunlarını sunan firmalarda aynı haklara sahip ve o oyunların private sunucularına herhangi bir yaptırım uygulanmıyorsa aynı sonuç burdada olacak gibi.

Gamegaminin pvp swlere birşey yapmasına gerek yok aslında herkezin aklı başında isteyen istedigi oyunu oynar gamegami pvpleri kapatacıgına bence pvp swlerdeki oyuncularında kendi oyunlarını oynamasını istiyorsa baksın pvp swlere insanlar neden oynuyor diye ona göre sw hazırlasın zaten öyle birşey yapılırsa pvp neden oynasın insanlar isronun hali hazırdaki durumunu oynamak istemeyenler pvp oynuyor cok normal bende şahsen en son 2012 yıllarına kadar isro oynardım sonra bırakım 2015 de son oyunum elamidastı ondan sonra oyunculugu tamamen bıraktım yani özetle gamegami pvp sw tarzında exp 1 olur ama bol etkinlikli bi sw yapması lazımki pvp oynayan insanların dikkatini çeksin aksi taktirde çarı bota koy izle artık ne biliyim bıkmadınızmı 😀

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Bağımsız karar alma yetkileri olduğunu sanmıyorum daha açıcakları cap'a bile karar verebilme yetkileri joymax 90 demiş 90 açılıcak 6 ayda bir zaten joymax kendisi 90 cap açıyor silk fiyatları dışında joymax'ın açtıklarından bir farkı olucağını beklemiyorum.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Aynen işte insanlar 80 cap herşey eskisi gibi olucak felan hayali kuruyor ona üzülüyorum bu gamegaminin isrodan hiç bi farkı olacagını sanmıyorum belki sunucuları joymax barındırmaz ise gamegami ye verirse o yetkiyi lagsız delaysız tabi silk fayatları bi artı olur ama herkezin bildigi gibi sroyu en cok sanırım türkler oynuyor joymaxta kendi ayagına sıkacagını sanmam ama gerçi herkez 130+ yılların emegi var isrodaki çarlarınıda bırakmszlar gamegami için satarlarsa ayrı tabi

Bilen yazabilir mi yeni pet sistemi aktif demi isronun 90 cap açtığı serverlerde pete zırh falan giydirme sistemi yani 🤔 yeni pet sistemi aktif ve ch veya ch/EU sv varmı 90 cap isroda

Oyunu Joymax açıyor. GameGami sadece bir kılıf arkadaşlar. Cap'a bile karar veremediler Joymax zoruyla 90'a çekildi. Zaten bilen bilir 6 ayda bir Joymax 90 cap sunucu açarak onu yükseltir ve bu şekilde devam eder. GameGami'de çok farklı şeyler olmayacaktır. Item Mall fiyatlarıda değişmezse ki (pek sanmıyorum) 290 silk olan premium'u 75TL ye 300 silk alarak sahip olabilirsiniz. Bunun devili peti vs derken gerisini siz hesaplayın :D

Geri
Üst Alt