Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım New Devil Wing Hat (Fix)

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar

devil foto.png New Devil Wing Dress'in Male Kafalığında oluşan Crash sorunundan dolayı bir çok server oyuna getirememektedir. Setin bozulmasının istemediğimden dolayı fixlemek istedim.

Sorunun Berzerk Efektinin direk olarak kullanılmasından dolayı crash oluşuyordu o yüzden Setin bozulmaması için Farklı bir yöntemle fixledim.Test ettim fakat bir türlü buga sokmayı başaramadım. Orjinalinin aksine normalde dalgalı saç efecti olan Hat'ın Saçını değiştirip yeni bir imaj ile sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz :)

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Sadece Hat Bölümündeki bsr yolunu işaretlediğim kırmızı ile değiştirip oyuna import etmeniz gerekmektedir.

devil1.pngEkli dosyayı görüntüle devilhat.mp4

Selamlar @Frenory
Link ölmüş, arşive almıştım hallederiz.
Bu efekti female' hat'a da verir paylaşırsan sevinirim.
Diğerine göre daha yumuşak olmuş.

Selamlar @Frenory
Link ölmüş, arşive almıştım hallederiz.
Bu efekti female' hat'a da verir paylaşırsan sevinirim.
Diğerine göre daha yumuşak olmuş.
güncelledim.

Female Hatında bir sıkıntı yoktu. Malede Zerk efecti vardı Crash sebep olan o idi. O yüzden Kafalığı sadece Maleye Yaptım :)

Geri
Üst Alt