Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Paylaşım New Edit Db - Client Csro-r [2022] ~ Renewed v1.3

Herseyı ındır smc ıp sı fıles ıcındekı exelerın ıplerını duzenle kendı pc ne kurucaksan 127.0.0.1 yap ıplerını databaselerı yukle clıente ınput ıle ıp nı gır zaten nawıfılter vermıs onunda klasorundekı sql yazan yerde ıp ve sql ıd nı gır aksam sehır dısına cıkıcam cıkmıyacak olsam baglanır 2 dkda kurardım dostum saat 3 e kadar musaıtım yazarsan yardımcı olurum dosyaları ındırdıysen..

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
hala rar passaword soruyonuz yav actıgınızda sag tarafta yazıyor :D

password: TheRock2007​

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

beyler o girişteki start_loading neden okadar buyuk onu ayar çekemiyozmu sro_client csroda farklı vsrodaki gibi değil kodlar,
buyuk resim guzel durmuyor orjınalligini bozuyor

Beyler ben bütün csro dosyalarnı indirdim ama daha önceden sql 2014 indirmistim sonra sildim bi daha yüklemeye çalıştım olmadı bi sayfada gördüm tekrar düzeltmek için format atmak lazmımmış sadece kayıt ettigim hesabı kaldı bi türlü silinmiyor tekrarda yüklenmiyo.
Şimdi bu dosya için slq 2017/2019 mu gerekiyor kurulumada yabancıyım yardımcı olacak birileri varsa güzel olur pk2yide pk ayırıcdan cıkardım sadece slq kurlumu ve sroyu kurmak kaldı varsa yardımcı olacak biri güzel olur.

zamanın varsa benim bilgisayara bağlanıp yapablirmsn yabancısıyım vsro yuda daha once kurmadım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

bide slq 2019 32bit sürümü varmı aradım sadece 64 bit var galiba boşuna uğraşmıyalım

Geri
Üst Alt