Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım New Mob Spawn Rate (Anlık Yeniden Doğma)

AleriyaSama

VArcane Family
.
Web sitesi
www.vsro.org
Türk Lirası
49.25₺
Herkese iyi akşamlar değerli dostlar😊
Konu daha önceden paylaşılmış mevcut olan Query'e
"nRadius" ve "nGenerateRadius" un eklenmesiyle oluşturulmuştur.

Konu Detayı: Aşağıda vermiş olduğ Query, herhangi bir slottaki bir mobun kesildiği an yeniden doğmasını sağlayacaktır.

Bana kalırsa bu tip toplu işlemlerde bu tip update komutunu kullanmamak en sağlıklısı.
Orjinal sistemine bakarsak tüm canavarların haritasına ve doğuş bölgesine ve sıklığına nazaran bir sistemde hazırlanıp yerleştirilmiş olduğunu görüyoruz.
Tek tek yerine göre mob spawnını düzenlemek gerekir diye öneriyorum.
Max ve Min int değerini hiç 0 ve 0 olarak kullanmadım bunun için ilerleyen zamanlarda herhangi bir buga sebebiyet verebilir mi bilemiyorum. Tecrübesi olanlar paylaşabilir.
Tabi vsro olunca saçma sapan sebep sonuç ilişkişi olabilir.
Yine de paylaşım için Teşekkürler.

Good evening everyone dear friends😊
The topic is to the existing Query that has been shared before.
It was created by adding "nRadius" and "nGenerateRadius" .

Topic Detail: The Query given below will allow a mob in any slot to respawn when it is interrupted.

PHP:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Herkese iyi akşamlar değerli dostlar😊
Konu daha önceden paylaşılmış mevcut olan Query'e
"nRadius" ve "nGenerateRadius" un eklenmesiyle oluşturulmuştur.

Konu Detayı: Aşağıda vermiş olduğ Query, herhangi bir slottaki bir mobun kesildiği an yeniden doğmasını sağlayacaktır.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler

Geri
Üst Alt