Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Notice hk.

Türk Lirası
0.00₺
GM konsol ve SMC dışında oyun içinde notice göndermenin yolu varmış ama duyumu aldığım kişi ipucu vermiyor. Böyle birşey bilen varmı? Nasıl gönderilebiliyor?

Logger gm konsol, guard ise 0x3026 paketini kullanıyor yani aynı zaten. Bunlar haricinde de yol varmış 188 files içinde ben onu arıyorum belki bilen çıkar diyede buraya konu açtım.

iSRO oynayanlar belki bilecektir, belirli aralıklarda noticeler geçerdi oyun içinde ama bunlar anında tüm mesajlar belirirdi. Parça parça gelmezdi, tek seferde gelirdi. Duyumu aldığım kişi bunu kast ediyor olabilir ancak emin değilim. Araştırıyorum.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view spoiler content!

Oyla 0
Var olduğunu sanmıyorum bunun vsroda. 127 karakter üstü crash yapıyor zaten clienti. Sol aşağıdaki notice rengi de farklı. Rengin hex kodu alınıp clientte aranabilir kesin emin olmak için.

Oyla 0
Bunu bende denedim ama tek parça çıkmıyor, tek satır çıkıyor sadece, mesajın yanına \n tarzı birşeyler denedim de yine olmadı 😃

Oyla 0
Eski bir guardda bu kadar uzun yazı görmüştüm adı aklıma gelmesi şimdi panel sisteminden atılıyordu.

Oyla 0
Geri
Üst Alt