Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Notice/Menu Hk.

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar, örnek olarak consignment'i ele aldım çan butonu bize consignment notification window'u açıyor.
Asıl konu consignment değil tabi ki, yeni bir menü yada tıklama butonu koymak istesek nasıl yaparız?
Burada işlem yapmak istesek veritabanı ve arayüzde nelere göz atmamız gerekir?

image.png

Oyunun kendi framework'ünü kullanarak orjinale en yakın (hatta direk orjinal) pencereler yapabilmek için:

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Dışarıdan bir kütüphane kullanarak orjinaline çok benzer, hatta ayırt edilemeyecek şekilde pencereler yapmak da mümkün. Ben bizzat bu kütüphaneyi kullanarak yapıyorum, bildiğim kadarı ile Niva da öyle.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Uyarayım, veri tabanına query okutayım bir şey import edeyim olsun şeklinde şeyler değil bunlar. Çok zor olmasa da uzun emek vermek lazım. C++'den de biraz anlıyor olmak lazım.

Geri
Üst Alt