Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Job cave unique saatlerini ayarlıyorum shardda kapıların açılmasına 30dk kaldığı vs noticesi geçiyor fakat oyunda notice olmuoyor sadece kapı açılınca natice yazıyor
Süreyi 2 saat yaparsanız, bu sürenin yarım saati kapı açılacak bildirimi, 90 dakikası da unique zamanına harcanır.. yine olmazsa gameserver değişmeniz gerekir. Daha evvel benim başıma da gelmişti.. süreyi iki saat yaztıktan sonra, cave içine girdiğinizde sağda çıkan Koç başına basın... unique zamanlarını göstermiyor da 00:00:00:00 gibi bir zaman gösteriyorsa direk GS değişin. Consigngment için fıkra değişmiştiniz bundan kaynaklanmış olabilir.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Sw files tekrar kurdum baştan şu an noticeleri geçiyor bu icon ile ilgili bir sıkıtı yaşarmıyım benim için job cave olması yeterli extra özelliğe gerek yok
Sw files tekrar kurdum baştan şu an noticeleri geçiyor bu icon ile ilgili bir sıkıtı yaşarmıyım benim için job cave olması yeterli extra özelliğe gerek yok
Icon'un tek özelliği AP'yi takip etmek.. Hunter ve tief görev npclerinde görevlerin servislerini kapatmanızı tavsiye edebilirim. Haroeris görevlerini veren npcde de var..
AP kasılamazsa ve unique çıkışlarında sorun yoksa bi sorun yaratacağını sanmıyorum.