- Web sitesi
- hepsimi.net
- Türk Lirası
- 0.00₺
Merhaba arkadaşlar "Npc"lerimize effect vermeyi gösterecegim düzenli detaylı anlatım yok Linkleri bulsak bile karmakarışık paylaşılmış düznlenmiş halini paylaşıyorum daha kolay ekleyebilirsiniz.
Önemli : Eklemeler bittikten sonra Oyuna girdigimizde ESC>Options kısmındaki grafik ayarlarımızı middle veya hight , yani yüksek görüntüde yapmamız gerekiyor effectlerin gözükmesi için .
Bütün işlemleri en alt satırlara ekleyin belirttigim şekilde .
- Gerekli Olan Txt : Media>Skilleffect.txt
- Efp' lerimizin Atılacagı Dosya Adresi > Particles> monster> jupiter> EFP leri içine atıyoruz .
- Not Olarak Ekleyim Data'nızda Jupiter Girdilerinizin Olması Gerekmektedir .
- Gerekli Olan "EFP" Dosyamız >
- Toplu Şekilde İndirmek İsterseniz TXT Halinde EFP Girdileride Mevcut Şekilde =
1-) Öncelikle ben Chin npc örnegimi alacagım ilk ekleyecegimiz kısmı kesinlikle "NPC" lerimizin altına ekliyoruz
Örnek olarak :: //NPC West China
2-) 유피테르 신전 --- Bu kısmın en altına ekliyoruz
3-) //Fortress : Raise --- Bu Kısmı Bu Şekilde Alın // lar olarak beraberinde Çünkü 2-3 tane Fortress : Raise Var Skilleffect.txt'mizde Yine Aynı Şekilde En Alta Ekliyoruz .
Skilleffect.txt 'de İşlemimiz bu kadar NPC_WC_PRIEST3 bu benim npc kodum siz kendinize göre düzenleyiniz .
Aynı şekilde 3. Yaptıgımız Eklemede skill_jupiter_authority_crown_amb.efp Bu kısım efp kısmımız Yani Partictles'dosyamıza gönderdigimiz efp dosyasının girdisi bu kısım.
Virüs Total :
Önemli : Eklemeler bittikten sonra Oyuna girdigimizde ESC>Options kısmındaki grafik ayarlarımızı middle veya hight , yani yüksek görüntüde yapmamız gerekiyor effectlerin gözükmesi için .
Bütün işlemleri en alt satırlara ekleyin belirttigim şekilde .
- Gerekli Olan Txt : Media>Skilleffect.txt
- Efp' lerimizin Atılacagı Dosya Adresi > Particles> monster> jupiter> EFP leri içine atıyoruz .
- Not Olarak Ekleyim Data'nızda Jupiter Girdilerinizin Olması Gerekmektedir .
- Gerekli Olan "EFP" Dosyamız >
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
- Toplu Şekilde İndirmek İsterseniz TXT Halinde EFP Girdileride Mevcut Şekilde =
Giriş yap veya üye ol.
1-) Öncelikle ben Chin npc örnegimi alacagım ilk ekleyecegimiz kısmı kesinlikle "NPC" lerimizin altına ekliyoruz
Örnek olarak :: //NPC West China
2-) 유피테르 신전 --- Bu kısmın en altına ekliyoruz
3-) //Fortress : Raise --- Bu Kısmı Bu Şekilde Alın // lar olarak beraberinde Çünkü 2-3 tane Fortress : Raise Var Skilleffect.txt'mizde Yine Aynı Şekilde En Alta Ekliyoruz .
Skilleffect.txt 'de İşlemimiz bu kadar NPC_WC_PRIEST3 bu benim npc kodum siz kendinize göre düzenleyiniz .
Aynı şekilde 3. Yaptıgımız Eklemede skill_jupiter_authority_crown_amb.efp Bu kısım efp kısmımız Yani Partictles'dosyamıza gönderdigimiz efp dosyasının girdisi bu kısım.
Virüs Total :
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: