Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

SaltanatNaibi

VSRO / SQL Server / PK2 Edit / Cyber Security /
.
.
Web sitesi
hepsimi.net
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar "Npc"lerimize effect vermeyi gösterecegim düzenli detaylı anlatım yok Linkleri bulsak bile karmakarışık paylaşılmış düznlenmiş halini paylaşıyorum daha kolay ekleyebilirsiniz.
Önemli : Eklemeler bittikten sonra Oyuna girdigimizde ESC>Options kısmındaki grafik ayarlarımızı middle veya hight , yani yüksek görüntüde yapmamız gerekiyor effectlerin gözükmesi için .
Bütün işlemleri en alt satırlara ekleyin belirttigim şekilde .

- Gerekli Olan Txt : Media>Skilleffect.txt
- Efp' lerimizin Atılacagı Dosya Adresi > Particles> monster> jupiter> EFP leri içine atıyoruz .
- Not Olarak Ekleyim Data'nızda Jupiter Girdilerinizin Olması Gerekmektedir .
- Gerekli Olan "EFP" Dosyamız >
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

- Toplu Şekilde İndirmek İsterseniz TXT Halinde EFP Girdileride Mevcut Şekilde =

1-) Öncelikle ben Chin npc örnegimi alacagım ilk ekleyecegimiz kısmı kesinlikle "NPC" lerimizin altına ekliyoruz

Örnek olarak :: //NPC West China

Ruby:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

2-) 유피테르 신전 --- Bu kısmın en altına ekliyoruz

Ruby:

3-) //Fortress : Raise --- Bu Kısmı Bu Şekilde Alın // lar olarak beraberinde Çünkü 2-3 tane Fortress : Raise Var Skilleffect.txt'mizde Yine Aynı Şekilde En Alta Ekliyoruz .

Ruby:

Skilleffect.txt 'de İşlemimiz bu kadar NPC_WC_PRIEST3 bu benim npc kodum siz kendinize göre düzenleyiniz .
Aynı şekilde 3. Yaptıgımız Eklemede skill_jupiter_authority_crown_amb.efp Bu kısım efp kısmımız Yani Partictles'dosyamıza gönderdigimiz efp dosyasının girdisi bu kısım.
Virüs Total :

466

Son düzenleme:
Güzel olmuş, en azından derlenmiş bir anlatım. Ellerinize sağlık. ♥

Konuyu .txt olarakta eklersek çok iyi olur, TAB'lar da genelde sıkıntı yaşıyorlar. :(

Ben bunları ekledim gayet sorunsuz da şöyle birşey var, bende mi var sadece bilmiyorum.

Farklı isimde kendi oluşturduğum 7 Npc'ye ekledim lakin BA Npc'sine de eklendi, bunun yanında spawn olan thief, hunter'lara da eklendi ve Snow Flake moblarına da eklendi. Güzel gözüküyorlar diye pek incelemedim de nedendir bilmiyorum :D

Ben bunları ekledim gayet sorunsuz da şöyle birşey var, bende mi var sadece bilmiyorum.

Farklı isimde kendi oluşturduğum 7 Npc'ye ekledim lakin BA Npc'sine de eklendi, bunun yanında spawn olan thief, hunter'lara da eklendi ve Snow Flake moblarına da eklendi. Güzel gözüküyorlar diye pek incelemedim de nedendir bilmiyorum :D
Büyük ihtimalle npc kodlarında karışıklık yaptın
:D?

Geri
Üst Alt