Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Npc ekleme programı

Türk Lirası
0.00₺
Beyler F10'daki itemlere eklemek istiyorum. Örnegin Dressleri, bana tutup MALL_TEST'de var diyor ve eklemiyor. Çıldırıcam ben bunu nasıl halledebilirim?

Item herhangi bir npc de veya F10 da varsa bu Item ekli gibisinden uyarı veriyor yanlış bilmiyorsam
Konu sahibi bunu nasıl geçerim diyor sağda bütün npclerde ara soldada ekli npclerde ara seçenği var ekli olandan arayıp eklesin misal eklemek istediği svye tam tersi de olabilir işteyim unuttum ?

Oyla 0
Konu sahibi bunu nasıl geçerim diyor sağda bütün npclerde ara soldada ekli npclerde ara seçenği var ekli olandan arayıp eklesin misal eklemek istediği svye tam tersi de olabilir işteyim unuttum ?
Onu diyecektim ? F10 eklemek istiyorsa hangi npc de varsa ordan silsin sonra F10 a eklesin

Oyla 0
Söyle bir sorun var aga; ben bu Nafiz'in programında tüm npcleri kontrol ettim bulamadım. Bir de benim programda öyle sagdaki tüm npclerde ara diye bir seçenek yok. Sizde başka program varsa link atın beyler kafayı sıyırttırır bu program
Bak aşağıdaki seçenekte sen de tahminen bütün itemlerde ara diyorsun tam tersi satışlarda ekli itemlerde ara de kodu aratıp istediğin itemi birden fazla npc eklersin böylelikle
images

Oyla 0
Bak aşağıdaki seçenekte sen de tahminen bütün itemlerde ara diyorsun tam tersi satışlarda ekli itemlerde ara de kodu aratıp istediğin itemi birden fazla npc eklersin böylelikle
images
@PortalDark 'ın dediği yöntem ile ekli olmayanları bulup ekleyebilirsiniz. Diğer türlü MALL'da hali hazırda eklenmiş olanları DB'den tamamen silmeniz gerekir. refpackage,refprice,refscrap ve refshopgoods tablolarındaki bağlantılarını kaldırmanız yeterli olur.

Oyla 0
Geri
Üst Alt