Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü npc itemleri fb yapımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _RazoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_RazoR

.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar merhaba 80.cap server için npcdeki itemleri 7dg'ye kadar sun +7 fb yapmak istiyorm araştırdım bıraz genellikle eu karışık var hata almamak için emin olamadım.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

USE SRO_VT_SHARD
GO
update _RefScrapOfPackageItem set OptLevel = 7 where RefPackageItemCodeName like 'PACKAGE_ITEM_EU_%_0%_A'
update _RefScrapOfPackageItem set Variance = 1073741823 where RefPackageItemCodeName like 'PACKAGE_ITEM_EU_%_0%_A'
update _RefScrapOfPackageItem set MagParamNum = 2 where RefPackageItemCodeName like 'PACKAGE_ITEM_EU_%_0%_A'
update _RefScrapOfPackageItem set MagParam1 = 30064771144 where RefPackageItemCodeName like 'PACKAGE_ITEM_EU_%_0%_A'
update _RefScrapOfPackageItem set MagParam2 = 30064771150 where RefPackageItemCodeName like 'PACKAGE_ITEM_EU_%_0%_A'

update _RefScrapOfPackageItem set OptLevel = 7 where RefPackageItemCodeName like 'PACKAGE_ITEM_CH_%_0%_A'
update _RefScrapOfPackageItem set Variance = 1073741823 where RefPackageItemCodeName like 'PACKAGE_ITEM_CH_%_0%_A'
update _RefScrapOfPackageItem set MagParamNum = 2 where RefPackageItemCodeName like 'PACKAGE_ITEM_CH_%_0%_A'
update _RefScrapOfPackageItem set MagParam1 = 30064771144 where RefPackageItemCodeName like 'PACKAGE_ITEM_CH_%_0%_A'
update _RefScrapOfPackageItem set MagParam2 = 30064771150 where RefPackageItemCodeName like 'PACKAGE_ITEM_CH_%_0%_A'

---------NPCDEKİ 1 DEN 9 DG YE KADAR SUN +7 VE FB YAPAR

Oyla 0
Geri
Üst Alt