Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü npc programı item ekleme sorunu

Web sitesi
www.instagram.com
Türk Lirası
0.00₺
npc program hata.PNG

F10 DA TÜM AVATARLARI KALDIRDIM KAYDEDİP PATCH ATTIM 0 DAN HEPSİNİ EKLEMEK İSTİYORUM AMA RESİMDEKİ GİBİ SORUN VAR ÇÖZÜMÜ BİLEN YAZABİLİRMİ ?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

npc program hata.PNG

F10 DA TÜM AVATARLARI KALDIRDIM KAYDEDİP PATCH ATTIM 0 DAN HEPSİNİ EKLEMEK İSTİYORUM AMA RESİMDEKİ GİBİ SORUN VAR ÇÖZÜMÜ BİLEN YAZABİLİRMİ ?
DB+Media yedeğini al öncelikle sonra aşağıdaki kodu okut. [SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR]

Kod:
use sro_vt_shard
delete from _refshopgoods where RefTabCodeName like 'MALL_TEST' or RefTabCodeName='STORE_TEST'

Bu kodu bi kullan. Silsin ordaki itemleri. Ardından vSroNPC programını aç ve ilk sayfadaki DÜZENLE butonuna bas.
Sonra F10 da yada Npc'lerdeki herhangi bir itemin fiyatını değiştir sonra eski haline getir (Kaydet butonu aktif hale gelsin diye)
Sonra Kaydet de ve çıkan TXT 'leri al. GS resle ve TXT'leri patchle. Dene

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
konudakini indir yoksa kardeşim server yonetım programı içinde hersey bulunuyor f10 ve npc duzenleme data to media falan

Oyla 0
RefPackageItem tablosundan o itemi sileceksiniz. Sonra Db düzenle diyeceksiniz.. bi itemin fiyatında değişiklik yaparak çıktı alacaksınız ve patch atacaksınız.

Oyla 0
Geri
Üst Alt