Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü NPC programı

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar, Npc item ekle programı olan Nafiz'in içinde degişiklikleri yapıp Kayıt dedigimde hata alıyorum. Aslında hatayı buldum. SQL'de ID'yi otomatik ayarlaması lazım.
_RefObjChar,
_RefObjCommon,
_RefPackageItem,
_RefShop,
_RefShopGroup,
_RefShopItemGroup,
_RefShopTab,
Tab_RefHive,
Tab_RefNest,
Tab_RefTactics ve
_RefShopTabGroup
bu tabloların ID kısımlarını Primary Key ve Identity Specification yes olmalıdır.

_RefScrapOfPackageItem
tablosunun ise [index] Primary Key ve Identity Specification yes olmalı.

ve son olarak
_RefPricePolicyOfItem,
_RefShopGoods
tabloların en sonuna index type int türünde colon oluşturduktan sonra [index] Primary Key ve Identity Specification yes yapın

Bu bilgiyi buldum ama bir türlü yapamadım.Bunu gösteren video var mı? Veya detaylı olarak nasıl yapabilecegimi söyler misiniz?. Veya Teamviewer vereyim arkadaş ordan bana göstersin nasıl yapıldıgını.

Bunu izleyin en başta Yaptıklarına dikkatlice bakın , aynısını yaptıktan sonra sorun yaşamazsınız

Oyla 0
Geri
Üst Alt