Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü NPC'deki İtemleri FB+5 Statlı NASIL YAPABİLİRİM

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar NPC'deki İtemleri 1 - 9DG Arasındakileri +7 Sun FB Yapmak istiyorum her yere baktım ama genellikle bu tarza pek paylaşım yok yani dogru birşey yok. Bilenler YARDIMCI OLABİLİRMİ Hazır varsa da olur denerim bu konuda biraz yardıma ihtiyacım var.

_RefScrapOfPackageItem Tablosuna Girip Vericegim Linkteki Programı Ayarla itemin service 1 e tıkla start de bekle kendisi yazıyor hepsini senin yapıcakları sadece OptLevel den + Yazmak Olucak Elle
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

_RefScrapOfPackageItem Tablosuna Girip Vericegim Linkteki Programı Ayarla itemin service 1 e tıkla start de bekle kendisi yazıyor hepsini senin yapıcakları sadece OptLevel den + Yazmak Olucak Elle
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Bu ciddi anlamda çok kolay kullanımı olan bir program.

İsterseniz team vereyım birde o kolay dedignz program ile siz deneyin pc de. benm sanırım _RefScrapOfPackageItem tablosunda item eksik. _RefScrapOfPackageItem varmı hazır verebilcek olan

Merhaba Hocam Npc Programında Sql Düzenle Yapıp Clean Txtleri Sıfırdan Eklerseniz Düzelir

Geri
Üst Alt